’t Saense Parkethuys

’t Saense Parkethuys staat, met ruim 23 jaar ervaring, voor stijlvolle en ambachtelijke vloeren, gelegd door parketteurs die hun vak verstaan. Keuze uit vele houtsoorten en motieven volgens de laatste trends. Een visgraatvloer, Hongaarse punt of Escher-, elleboog-, Versaille-, blokpatroon, of Stoneable natuursteen, alles is mogelijk.

Uiteraard kunt u ook bij ’t Saense Parkethuys terecht voor een lamelparket, PVC vloeren of laminaat. Wij voorzien u graag van advies over een vloer, onderhoud en hout op vloerverwarming. Vervolgens zullen onze parketteurs uw vloer met oog voor detail en op vakkundige wijzen bij u leggen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de nieuwe vloer. Niet voor niets is ‘t Saense Parkethuys erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen; een kwaliteitskeurmerk dat staat voor harde garantie en heldere dienstverlening. Daarnaast is ‘t Saense Parkethuys FSC®-gecertificeerd (FSC-C016391) en staan wij achter het behoud van de natuur, duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Daarom heeft ’t Saense Parkethuys een kleine (rode) panda geadopteerd bij ARTIS om het Europese fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten te steunen.

’t Saense Parkethuys heeft onder andere vloeren gelegd bij verschillende Suitsupply vestigingen, de Schiphol lounge, het AZ stadion en het Booking.com kantoor.

CozyOak

Kikkertweg 64, Wormerveer, Nederland

Stel uw vraag aan ’t Saense Parkethuys