Elkwood Vloeren

Ambachtelijk vakmanschap, creatieve oplossingen, constante kwaliteit en stipte naleving van afspraken. Dat zijn de kenmerken van het familiebedrijf Elkwood Vloeren. Met inmiddels de derde generatie werkzaam in het bedrijf, is onder leiding van Rob en Tjarda van der Wal, Elkwood Vloeren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende vloerspecialisten van Noord-Nederland. Overtuig uzelf en bezoek onze showroom aan de Icarus 17 in Heerenveen.

Bij Elkwood Vloeren vindt u alle soorten “harde vloerbedekking”. Van ambachtelijk gelegde visgraat vloeren in de meest mooie patronen tot prachtige natuurlijke kurkvloeren of slijtvaste pvc-vloeren. Ook voor de doe-het-zelver bieden wij u een ruim assortiment houten-, PVC-, kurk– en laminaatvloeren van de bekende merken.

Elkwood Vloeren is onafhankelijk vloeradvies
Door onze persoonlijke aandacht en vakkundige parketteurs haalt u een prachtige vloer in huis. Van al onze vloeren zijn voor u grote stalen beschikbaar. Op deze manier kunt u thuis in de betreffende ruimte en met de juiste lichtval een goede keuze maken. Wij bieden u een ruim assortiment vloeren in hout, kurk, PVC en laminaat en kunnen u daardoor objectief en zonder “sturing” adviseren. Onafhankelijk en persoonlijk advies is een vanzelfsprekende service van Elkwood.

CozyOak

Icarus 17, 8448 CJ Heerenveen, Nederland

Stel uw vraag aan Elkwood Vloeren